x
Kupi proizvod
Količina Ime Telefon* Adresa Komentar


023/899-985   023/899-986
Lepak za stiropor Dragović 25 kg
» Praškasti mater.. » Lepak za stiropor - stirodur
 16.80 din/kg
Stiropor ESP AF 3 cm
» Termoizolacija » Stiropor i Stirodur
 170.00 din/m2
Paleta standardna A3 1200 mm x 800 mm
» Proizvodi od drveta » Drvene palete
 0.00 din/kom
Briket za grejanje RUF extra topola 10 kg
» » Grejanje, Briket, Pelet
 28.00 din/kg

     

O firmi

 

Firma “DRAGOVIĆ“ ( ART & DEKO ) u Ruskoj federaciji
postoji od 1992 godine. Jedna je od retkih, nasih firmi koja poseduje
generalne Licenzije u gradevinarstvu, posebno Licenzije za restauraciju objekata pod zastitom drzave (spomenici kulture …itd.)

Firma “DRAGOVIĆ“ u Srbiji postoji od 2001 godine. Bavi se izgradnjom objekata i zavrsnim radovima u enterijeru i eksterijeru, i proizvodnjom gradevinskih materijala.

Nalazi se na odlicnoj lokaciji u Centi, (35km od Beograda prema Zrenjaninu), gde je podignuto velelepno zdanje: upravna zgrada od 1.000m2, proizvodne hale, magacinski prostor i drugi poslovni prostori na povrsini od 5.000m2, kao i otvoren lager prostor sa parkingom, na povrsini od 10.000m2.

 
     

Izgradnja objekata po sistemu "kljuc u ruke"

Gradevinarstvo je osnovna delatnost. Preduzece "DRAGOVIC"
izvodi gradevinske i zanatske radove, u enterijeru i eksterijeru,
od industrijskih, stambenih, do poslovnih objekata, po sistemu
"kljuc u ruke".

 
     
     

Osnovni cilj - kvalitet radova

Osnovni cilj preduzeca "DRAGOVIC" je povecanje produktivnosti i kvaliteta rada sa ekonomskim cenama. Zahvaljujuci tome, preduzece "DRAGOVIC" se sve cesce pojavljuje na tenderima naseg i inostranog trzista.
Nase prisustvo na ruskom trzistu datira od 1992. godine, pod nazivom "ART & DEKO". Preduzece poseduje sve Licence za generalno izvodenje radova po ruskim standardima. Jedno je od retkih koje poseduje Licence za restauraciju objekata od znacaja, pod zastitom drzave (spomenici kulture iz XIV, XV, XVI, XVII veka).

 
     

Proizvodnja

Da bi se opravdao ekonomski deo, preduzece "DRAGOVIC" usmerava delatnost u proizvodnju. Proizvodi najkvalitetnije materijale u gradevinarstvu, za svoje potrebe i za potrebe trzista.
Svi proizvodi preduzeca "DRAGOVIC" su atestirani od strane Gradevinskog fakulteta "Univerziteta u Beogradu", sa izuzetnim, kvalitetnim performansama svih proizvoda. Preduzece ima 30 stalno zaposlenih radnika u proizvodnji, a proizvodni kapaciteti zadovoljavaju nase i inostrano trziste.

 
     

Proizvodne delatnosti su:

  • Proizvodnja praskastih materijala za zavrsne radove u gradevinarstvu
  • Proizvodnja elemenata od aluminijumskih profila
  • Proizvodnja kovanog gvozda, konstrukcija, skela, ograda i ostalih proizvoda od metala
  • Proizvodnja i prerada drveta u pilani i izrada paleta
  • Proizvodnja elemenata od betona
  • Proizvodnja elemenata od gipsa (lajsne, gips-ploce, stubovi, kapiteli).
  • Proizvodnja briketa za grejanje RUF
 
     
 

Izgradnja objekata za trziste

Preduzece "DRAGOVIC" samostalno gradi i stambene i poslovne objekte, namenjene trzistu.

 
     
     
 

Veleprodaja i maloprodaja

Preduzece ima svoje stovariste (veleprodaju i maloprodaju) svih materijala za gradevinarstvo i zavrsne radove u gradevinarstvu.

 
     
     
 

Vozni i masinski park

Preduzece "DRAGOVIC" poseduje vozni park za transport robe u drumskom saobracaju, skladistenje, utovar i istovar robe za svoje potrebe i potrebe trzista. Pored kamiona preduzece "DRAGOVIC" raspolaze i kompletnom gradevinskom mehanizacijom: mikser za beton; rovokopac kombinovani; viljuskare; vibro ploce; dizalice; masinu za masinsko malterisanje i drugo.

 
     
   

     
   

Vizija

 
Preduzece "DRAGOVIC", koristeci svoje dosadasnje iskustvo i mogucnosti domaceg trzista gradevinskog materijala i gradevinskih usluga, ulazi u ubrzani razvoj, obezbedujuci svojim kupcima i partnerima jos siri asortiman i maksimalni kvalitet usluga, materijala i roba, za izgradnju gradevinskih objekata i zavrsne radove, kako u enterijeru, tako i u eksterijeru.

 

 
    Posebnu paznju posvetili smo i sopstvenim objektima u Centi. Dogradnjom postojecih objekata i proizvodnih pogona omogucicemo vam da na jednom mestu, pod izuzetno povoljnim cenama, obezbedite sve materijale i elemente, koji su vam potrebni za izvodenje gradevinskih radova na vasim objektima.  
     
Proizvodnja i prodaja građevinskog materijala / "DRAGOVIĆ" d.o.o.
Dragovic D.O.O. | 023/899-593 | 023/899-985 | 023/899-986